.. Astianpesukone temppuili tänä aamuna, soitin jo huoltomiehelle, mutta kun räpläsin sitä ikäni ja aikani, niin alkoi hurista, mutta ei ottanut vettä, no sitten auoin luukkua ja pistin kiinni, niin eiköhän tuo lopulla toennut ja alkoi toimia ihan kiltisti..

...soitin ja peruin kodinkoneen huolto miehen, no katsotaan nyt miten se toimii, kylläpäs sen huoltomiehen saa pian jos tarvitsee..

,,,jos ei heti tuu, niin tiskaan käsin, se on niin mukavaa hommaa sielu lepää ja kädet vaahdossa vilistää,, edellisellä kerralla kun kone simahti jouluaatonaattona, niin aloin tiskaamaan käsin, sanoin isännälle, että ei tarvi konetta, mutta hän oli erimieltä ja niin tuli taloon uusi kone..

Ei ne nuo kodinkoneet kestä kuin noin 10 vuotta, hyvässä lykyssä vähän kauemmin.. olen tämän koneen ostanut 2002, mutta entinen kone kesti noin 27 vuotta,, olin ostanut sen vuonna 1975, muutaman kerra pikkuvika korjattiin.........siihen aikaan ei astianpesukoneita ollut vielä monellakaan, mutta olen aina ollut laittamassa sellaisia koneita,  joita ei vielä ollut monellakaan...

Katselin jo astianpesukoneiden mainoksia, jos vaikka on uusissa koko kone, kun korjauskin varmaan maksaa messinkiä, niin jo mieluummin otan uuden uutukaisen koneen......................................