Kävin mökillä mättäistä poimimassa viimeiset puolukat, mutta kun ei ole oikein vetoa marjanpoimintaan, ei voisi vähempää kiinnostaa..koko homma...mutta poimin kummiskin,,,tilasin tutulta sangollisen puolukoita,,eipähän ne nyt vie konkkaan jos ostankin valmiina poimitut puolukat..

Toisekseen oli mukava mökillä istuksia ja ratkoa ristikkoa,,samalla käynnillä tyhjensin jääkaapista tärkeimmät pois, jäi jotain juomia vain, jos joku kulkija sattuu hyvinkin janoisena sattumaan illankuhjassa mökin maisemiin..

Teeripoikue sattui tien sivuun, isäntä säntäsi pyssy olalla metsään, mutta tyhjän kopasi, olivat niin arkoja, että häipyivät sen siliän tien..

***

Pinjasta vielä, ihan virkeänä laukkeli mökillä, kun sai vapaasti juoksennella, kylläpäs 'hän' alkaa siitä virota, ja kunhan on syönyt  10 pv antibiootti kuurin, uskon vahvasti että Pinjan vointi on ihan kondiksessa..

***

Olisi minulla ollut meno, sillä nimittäin alkoi se neulepiiri, mutta, no, kävi niinkuin ennenkin, etten halunnutkaan mennä, joka syksy ilmoittaudun johonkin kansalaisopiston piiriin, mutta sitten kun koittaa se päivä, niin 'sika syöpi matka eväät' näin kävi nytkin,,,

ja sitten kun menen johonkin piiriin, siis aloitan, intoa ei kestä kuin muutaman kerran, enkä viitsi enää lähteä..

Kotona on paras olla....