...on ollut nii'in kiva päivä, alkoi jo illalla, kun tuli kiva olo saatuani kotiin kunnollisen joulu ilmeen,,kutsuin samalla vauhdilla harviais vieraita päiväkahvin merkeissä ja maistamaan omia tekemiäni piirakoita ja muitakin leivonnaisiani..

..oli oikein riemuratkinen ajan kulu, minä kun en ole mikään tuppisuu, niinkuin ei vieraatkaan...

ruokailun jälkeen kunnon päikkärit ja lenkki pinskun kanssa,,  kello olikin jo puoli seitsemän ja oli aika lähteä laulamaan kauneimpia joululauluja kirkkoon,,kirkko oli tupaten täynnä ja joululaulut raikuivat, oli muutakin ohjelmaa jonkin verran..

Sitten onkin huomenissa alkamassa jouluviikko, mitähän pitäisi tehdä, no laatikot ovat vielä tekemättä, joten ne täytyy tehdä jo alkuviikosta..

Aikaa taitaa jäähä vielä neulomuksiin ja pitäähän ne käsityönsä paketoida joulu-ukon konttiin..

Sittempähän ollaan jo aatossa, jolloin mennään syömään tyttären huussolliin ja jouluna on sitten meidän vuoro laittaa joulupäivällinen koko porukalle,  kun hesalaisetkin tulevat kainuun joulua kattomaan ja lumiukkoja tekemään,, toivottavasti on  lunta,,tällä hetkellä sataa räntää ja vettä, mutta lupasi lunta kummiskin puoliviikossa,, jopa vähän aurinkoa ja muutama pykälä pakkasta..

Hyvää jouluviikkoa kaikille....