...suunnitella jokin isompi kästyö, siis neolomalla, kun olen syksyn kurtanna noeta sukkie, kaulureita ja myssyi, enkä kohta keksi kelle ne paketoesi pukin konttiin..

...sitä paetsi kahtelin noeta loatikoeta ja lankoja, niin etteeni putkahti vaikka mimmoesta myssyö ja kaolahuivie pilvin pimein, olivat jossaen muotoa unohtuneet unhojen joukkoon..

...en vaen keksi mimmosta alakasi neoloa, joka ei  yhessä päevässä valamistuisi.

...no pittääpä ruveta tonkimmaan ihimisten blokeja jos sieltä vaekka tulisi peähän jonnimmoenen kipinä..

..kylläpähän noeta mallilehtiekin on kaopat pullollaan, jopa sieltä saisi vinkin ja mallin myös..

..nyt kun tuo neolomis vietti iski niin hirvittävällä voemalla, ettei paremmasta vällie..

..no siinäkin tulloo jo mutta matkaan, kun ite en tarvi sitten mitään kun on hengarissa ja vaekka mimmoesta villatakkie ja muutakin hömpötystä..

Tää käsityön teko on sellaista, että pitäs olla itellä ihan toemiva kaoppa ja myyvä ihan pilikka hintaan, niin jos sittenkään menee kaupan niin hyvä olisi..

..olen kokeillut myydäkkin 4-H myymälän kaotta, mutta siellähin on kamalan paljon kaekkea oman pitäjän käs' töetä, ettei ostajiakaan riitä näen pikkasella paekkakunnalla....

Joten varmaankin on paras jos pakkaan valmiit työt ja lankakerät poekineen ja vien kirppikselle ilmatteeksi ja sen jäläkeen kellahan soffalle ja sylen kattoon,

... SILLÄ SIPULI...

****

LISÄÄMPÄN VIELÄ. klo 14,48

Leipominen olisi miun juttui mutta kun ei oo syöjiä, entistäkin on pakkasessa jotta nurkat paokkaa,,eikä viiti ihteesäkkää niillä lihottoa, vaekka kui hyvveä oliskin syyvä..

..eikä joulunkaan aekaan oo tulossa vieraeta, joten soavat entiset evväät itelle vältteä..

..mutta mitä sitten???

...no varmaankin alan siivota ja mylleän koko huussollin nurin, pesen seinät ikkunat ja ikkunan pielet ja jouluksi pittää tietennii saonahi pestä, joten eipäs mitiä hätiä, kun nyt on tätä intoa niin töehin voan suurella innolla..

,,mutta katotaanpas nyt oamulla mistä se 'kissi' pissii, jotta vieläkö intoa riittää pestä mökki katosta lattijjaan asti..

NYT LOPETAN TÄN HÖPINÄN,,PISTE.