....tänään, mittari näyttää yli 19 astetta, taivas on sininen ja koivun lehdet ihan vihreät, lukuun ottamatta muutamaa keltaista, jotka ovat jo maahan tippuneet..

..eipäs ole syksystä tietookaa, ihan tuntuu juhannukselta koivut vasten sinistä taivasta, joita tuuli leyhyttelee,,pyykit heiluu kauniissa ilmassa kuivumassa, pesin kaksi koneellista pyykkiä, kun tuli näin ihana aamu....

oli sitä viimeviikolla sadettakin, tuli taivaan täydeltä ihan tulvimalla,,ojat olivat täynnä vettä,,maakin ihan litisi kenkien alla..

..eipäs ole pakkanen vielä vienyt kukkianikaan, nekin alkavat jotenkin ränsistyä, vaikka nypin pois pahimman kuolleet oksat, mutta hansaruusu vain kukkaa pukka, ja paljon on vielä nuppuja jäljellä mistä avata, kukkaan..

...pinjakin syö jo oikein hyvin, toivon että vielä virkoo siitä, mutta ei se oikein vikkelä oo nenää, varmaankin jalat alkaa hänelläkin olla aika kipeet,,ihan siltä näyttää..

..eipäs ole suuret hommatkaan tänään,,kun vein  langat puikkoineen ja koukkuineen komeron perälle,  alkoi käydä hartioihin käsityön teko ja  eikä ole niin pakkokaan, sukkia on  vaikka koko suvulle kymmeneksi vuodeksi..

...joten silleen taas..

....hyvää päivän jatkoa kaikille....