....isäntä otti ja tuota lähti perukoille, armeija kaveriaan tervehtimään, vuorostaan kun minä ajelin sinkkuystäväni luona viimesunnuntaina.

Ihan tuntuu kivalle olla pikkasen aikaa, muutaman tunteron yksiksensä, no ei ihan, sillä pinsku on kaverina.

Se miun ukko on rokotettuna ramoffoonin neulaalla, sellaisella oikein vanhalla paksulla neulalla, ei ainakkan tuppisuuna oo, mutta jos onkin, niin silloin katson todella pitkään, mikä häntä oikein vaivaa. nukkuissansakkin kuorsaa hyvin äänekkäästi, joten aina kuulen missä mennään.

Korvani suhinankin kuulen ja ajatuksen kulkee vapaata rataa, näitä päiviä saisi olla useempikin vuodessa, kuin tää ykx ainoa..

Ei tarvi olla valikoiva kuulo, kun ei tarvitse kuunnella kuin ajatuksiaan vaan..

Ilma on seesteisen pilvinen mittari näyttää vajaa kymmentä astetta, sanotaanko kuin Pekka Pouta, että pilvipoutainen..

Ilta yön nukkuminen meni taas ihan hongikolle, jäähytin ihteni iltalenkillä ja menin sitten kuumaan saunaan, niin sain selkääni kovan kivun, pitihän se yöllä ottaa ketorin helepottamaan vaivaa, no olin luistellut untenmaille ja nukuinkin oikein hyvin aamuun saakka..

Pitäisikköhän pitää sellainen vähemmän 'ruokailupäivä' ja syödä vasta iltapäivällä,   ei tarvi riisipuuroakaan keittää, kun ei ole ukkeli syömässä, syö varmaankin siellä atimassa...

Pinjan kanssa kuidenkin lähden ulos, syys ilmaa haistelemaan, mukava on varmaankin kulkea ulkona, kun ei sada, eikä tuule..

Istunkin tässä vielä yöpyjama päällä, vaikka olenkin jo juonut kahvit ja lukenut lehden...pinsku makoilee kaikessa rauhassa, aamupalan syöneenä sohvalla...

-aamunkulkija-

ps) tulihan se sieltä nimittäin aurinkokin jo pilkistää...