28.12-2007

Yhä vaan sataa vettä, lumet ovat sulaneet, jäljellä on kirkasta jäätikköä, liukas keli jatkuu, paripäivää vielä, jospa jäät ovat silloin jo pois kun tulee pakkanen ja kunnon talvi. Isojen järvien jäät ovat leveissä railoissa, paikalliset lehdet varoittavat menemästä jäälle.

27.12-07

Kuva:Norway Spruce cone.jpg

On se kylläkin kumma kun joulu alkaa olla ohi, niin ei enää halua katsella mitään jouluun viittaavaa, ajattelin, että joko kokoan kuusen koristeet pois, ilmakin on jollainen tekijä, jos olisi edes pakkanen ja kirkas ilma, tuntuisi paljon jouluisemmalta.

Kupla

Tämäpäivä on samanlainen kuin monet edelliset päivät,sataa vettä ja on liukasta. Jospa se juhannukseen mennessä iloksi muuttuu.

TOIVOTTAVASTI..

26.12-07

 

fetes218.gif

 

Rupesi äsken satamaan lunta, kiva niin. On se aika kummallista kun me ihmiset odotamme ja toivomme aina jotakin, ainakin ilman suhteen. Nyt ootamme, että sataisi lunta, kohta että se alkaisi sulaa pois, että alkaisi tulla kesä, jos on kuivaa, sataisi vettä, jos sataa, niin odottelemme, tulis pouta. Pakkasella toivomme että lauhtuisi, lauhalla odotamme pakkasta, pimeällä kuun ja auringon paistetta, helteellä pilviä, vähän viileämpää. Puhumme aina säästä, kun tapaamme. Sanomme ainakin, on säitä pidellyt, on totta maar..

Tänään emme ainakaan, eikä tällä vuodella enää oota JOULU-UKKOA!