...on alkanut yöllä klo 24.00, aurinko jo on aika kirkkaana taivaan rannalla, mittarikin alkaa kivuta + 10 asteeseen,.

Eillinenpäivä meni kyläilyn merkeissä, no minusta on tullut sellainen kyläluuta, ramppaan alvariinsa jossain päin tätä koti paikkakuntaani..

Ompahan vain armasta aikaakin, ei ole isommat hommatkaan näin kotosalla ollessani, kunhan jollakin lailla hoitelen nää kotiaskareet.

Enkä kanna huolta huomisesta, miksi kantaisin kun ei ole huolen häivää ( ainakaan tällä erää)..

Aina sattuu tuolla turulla lenkkeillessäni, että joku tuttava pyrähtää vastaani ja jäädään jumiin keskenänsä juttelemaan.

No ruokakauppakin on sellainen paikka jossa näkee vanhoja tuttuja ja mikä parasta, vanha tuttu tuli eilen vastaani ja arveli että olenkos kauppaa vaihtanut, kun ei ole ½ vuoteen näkynyt, no olenhan minä noin kirjaimellisesti vaihtanut, mutta en ole mihinkään kauppaan kytkettynä, kun maksan ostokseni silloin kun mitä ostan, ei ole vastakirjaa mihinkään kauppaan...

Aikoinaan kun ostin vastakirjalle, niin kävin suurinpiirtein aina siinä samassa kaupassa, mutta on mukavaa käydä missä tahtoo...

Eilen oli vieras ja laitoin uunilohta ja pottumuussia, ihan hyvää itsestänikin, voin itsekkin kehua ruokaani...

Kalaa on syötynä meitin perheessä tosipaljon, koko talven ja kevään ja nyt kesään ajankääntyessä vain jatkuu, kala on oikein hyvää ja monella laillakin siitä voi laittaa ruokaa.

Lihan syönti on jäänyt nyt vähemmälle..

Tästäpäs jatkuu tää tiistaipäivä,,,,

KIRJOITELLAAN.....