No eepä ruettakkaa arvuuttelemaan mimmonen ilima on illalla, vuan katotaan iliman aekojaen sieätitoetuksesta telekkarista, kun se viuhtoo siellä kartan kuppeessa, nappie voan paenellen ja selittellöö tuulta ja taevasta, puolet on sitten totta tae ei oukkaan kuin sinne päen.

Mutta kuhan on jonnekkin päen, niin kuin politiikoella vappupuhheissa, ku heiän puolue on, tae lupaa parempoo, tae on oekein. mää sitten tiijä mikä on oekei ja mikä veärin.

Mutta kun tuntuu noesta puhheista että kaekki männöö päen hänteä, eikä tule mittää valamista..

Niin kuin tullennokkoo tästä kesseä, vae puhuuko ilimatieteilijät ihan kuin poliitikkot..

Onkohan tuo ihan oikein, kun työnnettään tuohta kreikkaan ihan miljarddi sotalla  ja vielä mukamas kannattaa..Voiphanse meijä nykyne peäministeri tehä Suomelle viimmosen kepposen ennen lähtösä poes virastaan..

Niin sen kyllä oun ajatellut pöljässä peässäni, enhän minä ou mikkää talous tieteilijä, mutta niihänne pankitkin rikastuu jotta antavat velekoo ja kun ei ole velan ottajalla millä maksookkaan, niin vievät moan ja mannut.

Jospa se kreikka muutaman vuuen peästä kuuluukin Suomelle,  niin saahaan pala lämmintä moata, jossa voejjaan  vaen käövä lekottelemassa lomillamme ilmatteeksi....

JOTEN TÄMMÖSET OATOKSET TÄNNÄÄ..