....nyt sitten loppui  tulostimen kasetista värit  ja maksavat messinkiä, no ei auta, kuin käydä kaupasta uusi, jos niitä nyt näin lauantaina saa sitten mistään, onkohan ne liikkeet kiinni missä niitä on myynnissä, olisin nyt tarvinnut pyhän aikana niin kipeästi, kun on sellainen 'kiva' juttu meneillään.

*****

Kumma juttu, kun verenpaineeni on mennyt niin alas että hirvittää, mittailin illalla ja nyt taas, mutta otin lääkkeen ihan kiltisti, kävin eilen laprassa ja ottivat vuosikontrollin, aikoivat soittaa niistä jonkin päivän kuluttua, ite vain mittailen tuota painettani..

...oiskohan siinä tuo verenpaineen lasku, kun painoni on laskenut muutaman kilon ja olen alkanut käyttää ruuanlaitoon  valion-voita ja leivällä oivariinia, eikä muitakaan paineita ole elämässäni..

*****

Pakkanen on häipynyt pois, vaikka vasta oli  - 25 ja nyt on - 1.2 astetta, eikä vielä sada luntakaan..näyttäs olevan oikein hyvä lenkkeily sää...

****

Eilen leivoin 125 kpl piirakoita, siinä se iltapäivä vierähti,, aloitin 13,15 ja viimeiset vedin uunista ulos klo 17, 00, just'  pääsin kattomaan kauniita ja rohkeita..tuli sellaine hyvän olon tunne, kun sain urakan täyteen..

****

...illalla käväsin vielä pinskun kanssa lenkillä, kävelin ihan hiljoksiin, kun ei ollut kiirus minnekkään, eikä edes pakkanen vaivannut...

***