Pakkasmittari näyttää taas- 25.4 astetta, vielä tietotoimistot lupasivat pakkasta maaliskuun lopulle asti,  Nolostunut joten tänä talvena kyllä böböt kuolevat ja samalla kait se sikaviruskin.

Hyvä niin, sillä empä aio ottaa sitä sikapiikkiä, en tiedä mikä siinä mättää, mutta kun tuntuu vain etten ota niin sillä siisti.

Maanantaina olisi entisten työkavereitten kanssa yhteistapaaminen ruokailun merkeissä, mutta taidan jättää väliin, sillä siellä vain nuo ikäimmeiset valittaa,  Otsan rypistys VOI, VOI JA VOI.

Ajattelin että menen naapuripitäjään  Cool katselemaan uusia sankoja silmälasiliikkeistä, sillä omalla paikkakunnalla liikkeestä on vähän huonoja kokemuksia.

Olen alkanut joka aamu pyyhkiä kostealla lattiat, ettei pöly nousisi kattoon asti, kun ei ole edes sellaista imuria keksitty joka pölyhiukkaset säilöisi ihteensä, ihan hyvä oivallus tuntuu olevan. Jalka suussa  MIELESTÄNI!

Ja siitähän saa kuiva ilma samalla kyytiä, näin pakkasella varsinkin on kuiva sisäilma.

No nyt ne on sitten avattu ne olympialaiset,  Huuto mutta ei voisi vähempää kiinnostaa, nukuin vain vaikka isäntä katsoi tv:tä varmaankin klo kolmesta saakka,.

  Yllättynyt Voisin olla katsomatta, jos olisi mahdollisuus, mutta mihimpäs meet kun toinen sitä toljottaa..alkaa kolmenviikon piina Huuto

¨******Mitähän tänään syötäisiin?

Eilen tein wokkia,''''''' oli sitten hyvää, samalla tuli nautittua siinä vihanneksia,¨¨¨¨¨¨ ettei sitä pottua aina tarvi lappaa napaansa.

Leivoin laskiaispullia myös,...... pitää vain täyttää hillolla ja kermalla.

........Mikähän minua taas mättää, kun kaikkiasiat ottaa aivoon????

Tuo kovapakkanenkin, ........kun ei oikein pääse pinskun kanssa ulkoilemaan, mutta ei voi oikein toivoa vesisadettakaan, sekin on ihan sieltä..............mistä on, ei hyvä!

Täytyy rueta taas hommiin<  &&&&&&&&&&&&&&&&

-tuhkimo-