Ajelimme mökille ani varhain,,vähän ennen mökkiä huomasin aakeella kankaalla, kelohongan oksalla istui ukkoteeri, sieltä se kuikuili pitkällä kaulalla alas ja varmaankin omaa karjaansa, joita vilahteli pusikkoon..

..isäntä pysäytti auton ja käski minun ajaa mökille,...hän nappasi peräkontista aseen ja panokset ja alkoi hiippailla kohden metsää,, mutta eihän se teeri jäänyt oottamaan laakia, vaan oli koko...glaaninsa kanssa lehahtanut taivaan tuuliin,, niin jäi paisti tällä kertaa saamatta..

...ennen puolta päivää ajelin tyttäreni luo lanttukukko ja tiikerikakku kainalossa,,

,,,vein hesaan lähtijöille viemisiä,,,siinä he hommautuvat lähtemään,,pikku- Siirikin kokosi kamppeensa reppuunsa ja kömpi kimpsuineen ja kampsuineen iskän auton takapenkille,,ja niin halausten ja vilkutusten jälkeen auto hyrähti pian näkymättömiin..

kello oli vähän yli puoliyksi, keskellä päivää,,,ovatkin jo varmaankin perillä,,,niin luulisin...

..ilma oli mitä mahtavin ...äsken lenkillä käydessäni pinjan kanssa,,oikein kiva syksyinen aurinkoinen ja kaikin puolin leppoisa ilma.....

..huomenna on sitten taas uusiviikko alkamassa,,,päivällä on sitten uusien ovien katselmus,,,laittajat tulevat vielä tutkailemaan onko kellään mitään valittamista...uusista ovista,,

..mitähän sitä alkaisi tulevalla viikolla roapustaa,,,