.....kun nukun huonosti, viimekin yönä valvoin kolme tuntia.,,tuntuu ja näyttää että tuo kuu on paistanut ainakin kuukauden yhteen menoon, lieneekö ollut piilossa ollenkaan, aina kun katson yöllä ulos, niin kuupaistaa, tai sitten on kirkkaat varjot hangella.......

...sitten aamulla nukuin melkein kahdeksaan, no mutta mitäpäs sitten ehtii tehä näin lyhyen päivän aikaan,,,kohta on taas ilta ja jatkikset..

..ainakin olen leiponut pari hiivaleipää, kun käytän aamulla kahvileipänä..ja joskus muulloinkin.

...vaikkakin hiilareita kierränkin..

Syön kaikkea yllin kyllin, mutta pottua ja leipää ruualla en syö ja painoni on mennyt hiljalleen alas päin 2½ kk> 2½ kg, tuntuu ihan mukavalle, eikä varmaankaan tule sitten ongelmia painon kanssa, kun nyt jo syömällä laihtuu, laittelen kasviksista uuniin monenlaista höystöä lihalle ja kalalle,..

...ihan helppoa, kun käyttää aivoja ja mielikuvitusta..

yx ongelma on vain, pitäisi tuota jenkka kahvaa rueta varmaankin punomaan joten kuten, että sekin alkaisi pienentyä.

Oottelen vain joulua ja joulu ruokia, kinkkua, lanttulaatikkoa ja lipeä kalaa, ne ovat hiilarittoman ruokavalioita,,,

...lanttulaatikostakin voi tehdä sellaisen version, jossa ei ole paljonkaan hiilareita..

Olen neulonut vimmatusti, mutta aika hitaasti siitähuolimatta käsityöt valmistuu..

Eilen kuidenkin käväsin ystävän luona kylässä päiväkahaveella, sen verra otin itseeni niskasta kiinni, jotta sain aikaseksi lähteä..

Mittarin elohopea on laskenut -13 asteeseen, kylmä viima on tullut näillekkin tantereille, hiluttaen kuuraisia puita ja pöllyttäen katoilta lunta,,,,vanhaa taivasta pilkoittaa ja aurinkokin näytti muutaman säteensä, mennäkseen taas taivaanrannan taakse..

Meidin päiväkahvin aika alkaa olla käsillä, joten laitan pannun porisemaan, kun ukkelikin on päikkäreillä,,täytyypäs maistaa hiivaleipää oivariinin kanssa kahveella....moikka...