Tein eilen kasvislaatikkoa lisäkkeeksi karjalanpaistille ja perunoille.
Kasvislaatikkoa.
Kruunuvihannespussi
Riisivihannespussi
pikkuporkkanoitapussi (pakaste)
Voideltuun laakeaanvuokaan kaatelin vihannekset,
Kasvismaustetta
Paprikaajauhetta
Pippuria myllystä
Siirappia (tiraus)
Suolaa (ripaus)
Päälle kasvisrasvakermaa 3d
Kuva jäi ottamatta, kun vieraat tulivat ja nostin suoraan pöytään.
Vuokaa voi tehdä omistakin vihanneksista, mutta kun minulla ei ole, niin näinkin saa todella vaivattomasti ja oli mielestäni oikein hyvää, jopa vieraatkin kehuivat, varmaankin monenmoisista kasviksista, mitä sattuu olemaan.
Karjalanpaisti
700 g karjalanpaistilihaa
porkkana
sipuli
kokonaisia pippureita
2 tl suolaa
laakerin lehteä
vettä juuri lihan pintaan.
Paista avoimena 200 ast,
laitakansi ja vähennä lämpöä ja pidä noin 2½ h uunissa.
Jos haluat rasvatonta, vie kylmään ja kun rasva on noussut pintaan, kuori rasva pois, on takuulla terveellisempää, eikä vaikuta makuun mitenkään.
Kommentit