Hyvin nukutun viime yön jälkeen, olen touhunnut vaikka ja mitä, räpläsin tätä masiinaa, kun yhteen ohjelmaan olisi pitänyt olla asennettuna Java, mutta mistäpäs minä sen osasin asentaa, kun tuli sitä 'hebreaa' vastaani ja kun en ole lukenut 'hebreaa' niin sehän jäi minulta asentamatta ja tyttärenikin oli huitsin nevadassa ja tyttären oppiskelija poitsu, vielä siitäkin kauempana, vävy oli hirvimetällä, mutta hän ei varmaankaan olisi anoppia pystynyt neuvomaan, vaikka olisi tullutkin...

..no ei se mitään, ohjelmat on katottuna siihen asti kuin oli tarpeen,,,

Saunakin on lämpeemässä, isäntä kahtoo mieli ohjelmaansa, nimittäin 'raveja' vaikka ei pellaakaan totoa, mutta aina pitää katsoa ravit..

Se on siinä taas se vikko hujahtanut, äsken pinskun kanssa lenkillä mietin, kuinka kesällä aatellessa  talvea, tuntui ihan kamalalle, mutta nyt kun on talvi,, no ei se nyt niin kamalaa olekkaan, kun vain pistää vaatetta päälle ja loput tuulen puolelle.

..en kyllä ymmärrä miksi siellä niin kylmä onkaan, vaikka on vajaa viisi pakkasta, kaippa se vaikuttaa tuo pohjoisen tuuli ja kitjakka lumisade.